The Owner

Adee Laa

Salam ukwah Setiap pembelian dari Adeelaa On9 Mall RM0.20 akan didermakan kepada badan2 kebajikan Sambil membeli sambil beramal... Semuga apa yg kita lakukan beroleh keberkatan dan redha Allah Watapp : 018 4691008

 
LIKE ME

 
Google Talk
 
Jenama
 
Troli
0 Barang
 

sauna belt

sauna belt
Klik untuk memperbesar
Status Bekalan: 1
Model: RM39.90
Purata Kepuasan: Belum Dinilai


Sauna Belt Seperti yang dilihat di TV, jenama baru Sauna Belt - Lose hingga 2cm dalam 50 minit! - Peluh jauh lemak yang tidak diingini, menghilangkan selulit, menurunkan berat badan dan mengurangkan rasa sakit otot, sambil duduk dalam keselesaan rumah anda sendiri. Sauna Belt panas Sauna tertumpu pada bahagian tubuh yang paling bermasalah untuk membantu flush dan menghilangkan racun. Sauna portabel ini bagus untuk perut, pinggang, punggung dan pinggul. Hanya melaksanakan sabuk Velform Sauna seluruh bahagian tubuh yang dipilih dan membiarkan tali pinggang melakukan semua pekerjaan. Ini akan tinggal tetap di tempatnya dengan lampiran Velcro selamat. Selepas menggunakan sabuk Sauna, metabolisme anda akan dipertingkatkan dan pound hanya akan mencair.

 

Maklumat Produk

Sauna Belt getar - Mengurangkan Lemak serta Nada AB Otot

 Hal ini sama seperti yang anda lakukan excersie dalam ruangan sauna

Untuk menggunakan hanya menerapkan Lingkaran Sauna di sekitar bahagian tubuh yang dipilih dan membiarkan tali pinggang melakukan semua pekerjaan. Ini akan tinggal di tegas di tempat dengan lampiran Velcro selamat.

The Sauna Belt pakej isi:

    
* Sauna belt Fleksibel sedia dalam satu saiz (sesuai untuk semua) dengan pengikat Velcro selamat
    
* Remote Control Multi Level
    
* Instruction panduan
    
* Tape mengukur

Petunjuk Penggunaan:

    
* Strap Belt Sauna di sekitar bahagian tubuh yang dipilih (perut, pinggang atau pinggul). Sauna Belt sepenuhnya harus mengelilingi tubuh anda tanpa mendapatkan berkerut, dua kali ganda lebih atau dilipat. Jangan tali Lingkaran Sauna pada terlalu ketat untuk mencapai kesan sauna.
    
* Periksa sama ada voltan elektrik dibekalkan anda sama dengan yang dicetak di plag sebelum anda memasang peranti masuk
    
* Pastikan pengatur suhu dihidupkan MATI.
    
* Pasang Sauna Belt ke kuasa.
    
* Main butang pada pengatur suhu ke kedudukan maksimum, sehingga peranti panas dengan cepat.
    
* Pada akhir sesi, tuala dari keringat dan tunggu 15 atau 20 minit sebelum mandi atau mandi, makan atau minum minuman sejuk. Jangan bimbang jika kulit anda berubah kemerahan kerana hal ini akan terjadi kerana suhu malar telah terkena dan akan menghilang selepas beberapa jam.
    
* Apabila anda telah selesai sesi anda, take off Lingkaran Sauna dan menyebar keluar di permukaan datar sampai sejuk. Kemudian bersihkan dengan kain lembab dan kering itu. Simpan di tempat yang kering

Perhatian:

    
* Jangan gunakan Lingkaran Sauna di bilik mandi.
    
* Jangan gunakan Lingkaran Sauna jika memimpin konsepsi atau rosak, jika tidak berfungsi dengan betul, telah dijatuhkan, rosak atau telah jatuh ke dalam air.
    
* Jangan gunakan Sauna Belt jika anda merasa mengantuk.
    
* Jangan gunakan Sauna Belt jika anda sedang hamil atau semasa tempoh anda.
    
* Sangat penting untuk menggunakan Belt Sauna pada suhu bilik dan tidak menggunakan AC untuk mencuba dan meningkatkan keberkesanan. Dengan cara ini, tubuh anda tidak akan merasakan kesan daripada perubahan suhu mendadak.
    
* Sebelum meletakkan Lingkaran Sauna pada kulit anda, pastikan anda berada dalam kedudukan yang selesa baik berbaring atau berdiri. Namun, tidak menggunakan Lingkaran Sauna jika anda berbaring pada perut atau duduk, kerana hal ini boleh menyebabkan masalah pada rangkaian kuasa peranti.
    
* Ini Lingkaran Sauna bukan merupakan produk perubatan. Hal ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah penyakit. Jika anda tidak yakin apakah Anda boleh menggunakan produk ini, sila berunding dengan doktor anda sebelum menggunakan.

Mengulas
Nama:


Ulasan Anda: Nota: Tidak menyokong format HTML!

Tahap Kepuasan: Teruk            Bagus

Kod pengesahan:

Belum ada gambar lain untuk produk ini.